Golf

BIBER- GOLFDAG

Dit jaar doet de Stichting Biberbunker Oostvoorne iets nieuws. Althans dat was het idee.
Het organiseren van een heuse golfdag, voor de Stichting een mogelijkheid om financiën te genereren om te voorzien in de onderhouds- en exploitatiekosten van de Biberbunker en voor de deelnemers om in een gezamenlijk samenzijn kennis te maken met de Stichting Biberbunker Oostvoorne en al het vrijwilligerswerk wat gedaan wordt om een stelling bestaande uit ca. 100 bouwwerken in stand te houden.
Het geringe aantal deelnemers zorgde echter voor een niet realistische uitgave.

 

Golf en sport

Golf en bunkers ? Een logische stap voor deze dag zou een oplettende lezer zeggen, maar niets is eigenlijk minder waar.

Waarom NIET DOOR ?

Het had zo mooi en leuk kunnen zijn, echter het aantal inschrijvingen en het uitblijven van inschrijvingen waarop wel werd gerekend leidde tot een aflasten van deze dag. Het genereuze aanbod van de golfbaan en restaurant wilden wij niet misbruiken, inzet van personeel en beschikking van de baan  verdient meer dan 16 deelnemers, want daar gaat het over.
We weten niet of er volgend jaar een nieuwe poging komt maar zijn dankbaar voor hen die in eerste instantie deze dag wel mogelijk zouden hebben gemaakt.

Golfbaan Catharinenburg en restaurant Roxenisse die met hun genereuze aanbod, voor het gebruik van de baan en verzorging van de catering, bijdraagt tot een succes van deze dag.

 

Smit Kotug is bereid geweest om onze golfoutfit te verzorgen

 
 

Burando is bereid om als sponsor op te treden voor een speciale gift op deze dag voor alle deelnemers