Veelgestelde Vragen / FAQ:

Veelgestelde Vragen:
Hieronder vind u veelgestelde vragen.

Hoe en wanneer kan ik eigenlijk reserveren?

Reserveren kan het gehele jaar door, de planning van rondleidingen is meestal gereed in februari en wordt dan snel gepubliceerd. Het is wel noodzakelijk er snel bij te zijn, want de rondleidingen lopen snel vol. Voor reserveren kijk bij "reserveren". Mocht u problemen hebben met reserveren dan kunt u altijd even contact opzoeken via het contactformulier.

Ik kan niet op de gepubliceerde data. Zijn er andere mogelijkheden?

Uiteraard, met een groep kan dit vanzelfsprekend (zie voorwaarden). Individueel kunt u uzelf aanmelden, mogelijk wordt er bij heel veel aanmeldingen een extra rondleiding ingelast.

In welke taal worden de rondleidingen gegeven?

Alle rondleidingen worden gegeven in de Nederlandse taal. De gidsen zijn echter de Duitse- en Engelse taal meester, dus vragen kunnen in deze talen gesteld worden. Bij aanvraag van een aparte groep kan aangegeven worden aan welke taal men de voorkeur geeft.

Voor welke leeftijd is het bezoek geschikt?

De rondleidingen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 7/8. Dit ter beoordeling aan de ouders. Voor jongere kinderen die wel het besef hebben van wat ze zien kan het best een enorme ervaring zijn

Kan ik mijn hond meenemen?

Ja, alleen proberen we dit te beperken. De hond moet wel onder controle staan van de begeleider,  zodat de rondleiding niet verstoord wordt.

Is de bunker geschikt voor minder validen?

In bunkers zijn geen liften of roltrappen mogelijk. Als u dus slecht ter been bent en nauwelijks in staat bent om trappen te lopen, dan raden wij u een bezoek aan de Biberbunker af.

Kan ik met de auto tot aan de bunker komen?

Nee, helaas, u moet parkeren op de parkeerplaats aan begin van de Zandweg. Mocht u echter niet in staat zijn tot het afleggen van ca. 400 meter, dan kunnen wij eventueel voor u transport verzorgen. Echter, voorwaarde is dan wel dat dit bij aanmelding is opgegeven. 

Kan de school van mijn kinderen hier ook komen ?

Tuurlijk kan dit. Er komen veel scholen bij ons langs. Voor de laatste jaren van de basisschool een unieke ervaring. We hebben hier een speciaal programma voor. Kijk op onze scholen pagina

Staat het antwoord wat u zoekt niet op deze pagina?
Geen probleem, stuur ons uw vraag via het contactformulier.
Vergeet hierbij niet uw naam en eventueel telefoonnummer te vermelden als u wilt dat wij u telefonisch proberen te bereiken.Contact Formulier