Scholen

De bunker is zeer geschikt voor scholen om een visueel beeld te geven omtrent de gebeurtenissen rondom de Tweede Wereld oorlog.

Prijs rondleiding scholen

zie onze prijzen pagina:

ONS PROGRAMMA

Ons schoolprogramma is als volgt opgebouwd:

In de week voorafgaand aan het door u / uw school gewenste bezoek brengen 2 gidsen op afspraak een bezoek aan uw school. In een uur tijd proberen ze interactief iets te vertellen over WOII, wat de WOII betekend heeft en , belangrijker, wat zich allemaal op Voorne Putten heeft afgespeeld. Het ontstaan van bunkers, de Atlantikwal en last but not least, de ontwikkeling van een bijzondere stelling (de stelling Biber) van de Luftwaffe.
De kinderen wordt verteld wat ze allemaal gaan zien en te horen krijgen en krijgen daarbij , net als op school, wat huisregeltjes mee.

Leuk zou het zijn dat de school er een koppeling van maakt met mogelijk een werkstuk of i.d. maar dat laten we uiteraard aan de scholen over. Wij werken hierin volledig mee en zijn graag ter ondersteuning.

Op de dag van het bezoek wordt de school ontvangen op de P-plaats aan de Zandweg en al lopende naar de Biberbunker vertellen de gidsen het verborgen verleden al een beetje.

Ook zijn er mogelijk authentieke bunkers te zien, de Stichting Biberbunker heeft inmiddels een stuk 0f 6 bunkers in de stelling geopend, dus zeker voor de kinderen een unieke en spannende ervaring.

Als uw school geïntereseerd is, stuur een mail naar onze stichting en we maken een afspraak op maat.
Ga naar ons formuleer voor het reserveren van scholen en alles wat gewenst is kunt u invullen.

 

 

Ook geven wij graag voorlichting aan scholen. Hiervoor hebben wij een speciaal programma voor. Kijk hiervoor bij de pagina voor scholen. Aanmelden kan natuurlijk ook direct via dit contactformulier.Neem zo spoedig mogelijk contact met mij op.