Op datum

januari 2017

Op onderwerp

bestuur

winterwerk

 

LAATSTE NIEUWS

Welkom op deze Nieuwspagina
Op deze pagina ziet u het laatste Nieuws van onze Stichting. Alle wetenswaardigheden, leuke nieuwtjes of weetjes zullen we hier vermelden. Ook de voortgang van onze werkzaamheden zullen hier komen te staan.

januari 2017
Een nieuw bestuur
Een nieuw jaar voor de Stichting, er veranderd nogal wat. Na jarenlang fantastisch werk heeft Wim Langendoen een stapje terug gedaan en de voorzittershamer neergelegd. Ook Martien 't Mannetje, onze penningmeester volgde deze weg. Een nieuwe samenstelling is inmiddels gevolg en tevens is er uitbreiding gekomen in de vorm van een bestuurslid "Algemene Zaken" . Middels onze link "organogram" kunt u meer informatie vinden over deze samenstelling

naar boven

Winterwerk 2016-2017- 1

In afwachting van de ontwikkeling tot verder te kunnen gaan aan de 409 bunker (de financiële middelen) wordt er niet stilgezeten. In de omgeving van de 424 worden aanvullende klussen uitgevoerd en is inmiddels het houthok gereed gemaakt voor de bedoelde functie. Alles alleen met de hulp van onze vrijwilligers. Zonder hen is onze Stichting werkelijk  machteloos. Weer Prima werk.

Winterwerk 2016-2017-2
In begin maart is een poging gedaan om het onderstel, het draairad van de Wurzburg op te graven en vrij te krijgen. Met een door de fa Den Bakker-graafmachines beschikbaar gestelde kraan en de tomeloze inzet van wederom diverse vrijwilligers is e.e.a. gelukt. Weer een stukje geschiedenis blootgelegd.

naar boven